Go to Top

ADVERTORIAL: Stijlvol Kerst & NYE in ‘t WestCord Fashion Hotel!

Nog geen plannen voor Kerstmis of Oud en Nieuw? Dat is helemaal niet erg want wij hebben een super tip voor je. Vier de feestdagen in stijl bij het WestCord Fashion Hotel in Amsterdam!

Het meest fashionable hotel van Nederland heeft speciaal voor de feestdagen een sfeervolle kerst make-over gehad en is daarom de perfecte plek voor fashionista’s (en aanhang) om Kerst en Oud en Nieuw te vieren. In Fashion’s Restaurant staat de Franse Chefkok Stéphane Besse en zijn brigade klaar om een culinair diner voor je te bereiden. Speciaal voor de feestdagen is er een luxe en culinair 3-gangen en 4-gangen diner samengesteld.

En wat is nou een betere plek om Oud en Nieuw te vieren dan in de SKYY Bar van het WestCord Fashion Hotel? Vanaf de tiende verdieping heb je een geweldig uitzicht over de stad en het vuurwerk. Natuurlijk kun je ook genieten van de muziek van geweldige DJ’s, bubbels, cocktails en de heerlijke bites van de SKYY Bar!

Bekijk alle info en foto’s van het WestCord Fashion Hotel hieronder!

flyer kerstdiner fashion hotel

flyer oud en nieuw fashion hotel

SKYY Bar

Fashion Hotel Chef Fashion Hotel entree Fashion Hotel ontbijtzaal 2

www.westcordhotels.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

, ADVERTORIAL: Stijlvol Kerst & NYE in ‘t WestCord Fashion Hotel!, http://www.ilovefashionnews.nl/2013/12/24/advertorial-stijlvol-kerst-nye-in-t-westcord-fashion-hotel/, ,