Go to Top

PHOTOS: Rafael van der Vaart eert dochtertje op voetbalveld

Nadat Rafael van der Vaart en Sabia Engizek even tijd voor zichzelf nodig hadden om het verlies van hun dochtertje te verwerken, verschenen de twee afgelopen zaterdag weer samen in het openbaar.

Terwijl Rafael op het veld stond voor een voetbalwedstrijd, zat Sabia op de tribune om haar vriend te steunen. Dat het stel nog steeds kapot is van het verdriet is natuurlijk heel logisch en ook duidelijk zichtbaar.

Zo eerde Raf zijn doodgeboren kindje, dat Solana zou gaan heten, door haar naam op zijn schoenen te dragen. Ook maakte hij, nadat hij een doelpunt had gemaakt, een hartjesgebaar richting Sabia en wees hij met z’n vinger naar de hemel als eerbetoon.

Deutschland Hamburg Imtech Arena Fussball 1 Bundesliga Saison 2013 2014 Hamburger SV FSV Rafael van der Vaart HSV bejubelt das 2 2 Hamburger SV 1 FSV Mainz 05 1 Bundesliga Saison 201 Vor dem Spiel Rafael VAN DER VAART und Trainer Bert VAN MARWIJK vl beideHSV Fussball 1 Bundesliga

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

, PHOTOS: Rafael van der Vaart eert dochtertje op voetbalveld, http://www.ilovefashionnews.nl/2013/12/24/photos-rafael-van-der-vaart-eert-dochtertje-op-voetbalveld/, ,